Persondatapolitik

Persondatapolitik

 

Nedenfor beskrives, hvordan 4Mvideo IVS håndterer personlige oplysninger der indsamles og behandles ved brug af  4Mvideo hjemmeside og i forbindelse med brug af 4Mvideo-app, kommunikation over e-mail m.v.


Vi indsamler og behandler et minimum af personlige oplysninger.


Personlige oplysninger dækker alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, fx navn, adresse, e-mail-adresse eller andre kontaktoplysninger.


Ud over de oplysninger, som du selv indtaster i forbindelse med brugen af 4Mvideo-appen og tilmelding til brug af vores cykelvideo-systemer, kan 4Mvideo indsamle personoplysninger om dig på forskellige måder, herunder:


  • Ved brug af cookies på vores hjemmeside.
  • Ved at du selv afgiver oplysninger, eksempelvis ved at besvare et spørgeskema eller udfylde en formular på hjemmesiden.
  • Ved at du tilmelder dig et af 4Mvideos arrangementer.
  • Ved at du bruger sociale medier, som f.eks Facebook og LinkedIn, i forbindelse med 4Mvideos tjenester, arrangementer, markedsføring af disse eller anden kommunikation med 4Mvideo.


I den forbindelse kan 4Mvideo blandt andet indsamle følgende personoplysninger:


  • Navn, identifikations- og kontaktoplysninger (adresse, telefonnummer, e-mail).
  • IP-adresse, oplysninger om styresystemet på din computer eller mobile enhed og den valgte browser.
  • Online aktiviteter på hjemmesiden.
  • Dine henvendelser, svar på spørgeskemaer eller andre formularer, og anden kommunikation med 4Mvideo. Informationer om dig fra de sociale medier, herunder Facebook og LinkedIn.


4Mvideo behandler ikke følsomme oplysninger om dig.


Hvad bruger 4Mvideo personoplysningerne til?


4Mvideo bruger oplysningerne til at målrette vores markedsføring og tilbud, så det er relevant for dig og andre brugere. Vi bruger desuden oplysningerne til at kunne levere vores ydelser til dig (eksempelvis når private cykelpræstationer og cykelvideoer skal kunne præsenteres for dig i 4Mvideo-appen).


Hvad er retsgrundlaget for at 4Mvideo behandler dine personoplysningerne?


Vores grundlag for at behandle dine personoplysninger er dels databeskyttelsesforordningen, dels vores legitime interesser i, at forstå hvordan vores brugere og kunder interagerer med vores produkter, apps og web-steder, for at kunne forbedre brugen og funktionaliteten af disse, samt ønsket om, at målrette vores kommunikations- og markedsføringsindsats, og levere den service og information du efterspørger.


Hvem videregiver 4Mvideo personoplysninger til?


De personoplysninger du afgiver til os på hjemmesiden og andre sites som vi driver anvendes kun af 4Mvideo. 4Mvideo videregiver kun personlige data i den udstrækning, lovgivningen kræver det, eksempelvis til politi eller myndigheder med fornødent retsgrundlag. 4Mvideo benytter databehandlere til eksempelvis web-hosting og udsendelse af e-mail.


Opbevaring af dine personoplysninger


Vi opbevarer dine personoplysninger så længe din brugerkonto er aktiv eller i 5 år efter afgivelse af information eller aktivitet.


Dine rettigheder


Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig:


  • Indsigtsret: Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

 

  • Rettelser og sletning: Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet, og du har - I særlige tilfælde - ret til at få slettet oplysninger om dig eller få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.

 

  • Indsigelse: Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.


Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder skal du kontakte os. Se kontaktinformation nedenfor.


Hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på, kan du klage til Datatilsynet. Du kan læse mere om dine rettigheder og finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Opdateringer til Persondatapolitik


4Mvideo IVS forbeholder sig ret til at opdatere denne persondatapolitik fra tid til anden, i forbindelse med frigivelse af nye produkter, forbedringer og ændringer til eksisterende produkter, apps, web-steder, samt i relation til ændringer i teknologi og lovgivning.


Hvem er dataansvarlig og hvordan kommer jeg i kontakt med 4Mvideo?


4Mvideo IVS er dataansvarlig for behandlingen af dine oplysninger.


Vores kontaktoplysninger er:


4Mvideo IVS, Diplomvej 381
DK-2800 Kongens Lyngby
Tel.: +45 22836040
Email: kontakt@4mvideo.dk


Vores Data Protection Officer (DPO) kan kontaktes på kontakt@4mvideo.dk, hvis du har spørgsmål til behandlingen.

VIRKSOMHED

4Mvideo IVS

Diplomvej 381

DK-2800 Kgs. Lyngby.

KONTAKT OS

+45 51 50 19 18

DTU Science Park

Diplomvej 381

DK-2800 Kgs. Lyngby.