Om os

Kort om folkene bag


4Mvideo er grundlagt på et samarbejde med Gladsaxe Kommune, enhed for velfærdsteknologi, og et konsortium af virksomheder med base i DTU Science Park, Kgs. Lyngby nord for København. Folkene bag 4Mvideo er:

Dr. Peter Michael Nielsen


Peter Michael er speciallæge i Neurologi, Overlæge på Apopleksiafsnittet Holbæk Sygehus,Geriatrisk Afdeling


Peter Michael står for den

Lægefaglig kvalitetssikring og

har gennem mere end 10 år dagligt arbejdet med rehabilitering af ældre. Han er opfinder og udvikler af en række patenter gennem over 25 års arbejde med forskning og udvikling. 

Lars Rosenberg Randleff


Lars er direktør og udvikler i firmaet. Lars har tidligere arbejdet med software- og systemudvikling inden for trafikdata og telemedicin, og har desuden erfaring fra brancher som lyd- og vibrationsmåling, ressourcestyring inden for luftfart og intelligente transportsystemer. Lars er datalog fra Københavns Universitet og har en ph.d.-grad i operationsanalyse fra Danmark Tekniske Universitet.

Erik Johannsen


Erik er direktør og iværksætter i firmaet. Erik har erhvervsmæssig baggrund fra den internationale it-industri og stor erfaring med produkt- og forretningsudvikling, innovation, projektledelse samt salg og marketing. Erik er Akademiingeniør med en E*MBA i Innovation og Teknologiledelse fra DTU Business (Danmarks Tekniske Universitet).

klik her for at gå til vores blog og artikelarkiv.

VIRKSOMHED

4Mvideo IVS

Diplomvej 381

DK-2800 Kgs. Lyngby.

KONTAKT OS

+45 51 50 19 18

4Mvideo, DTU Science Park

Diplomvej 381

DK-2800 Kgs. Lyngby.

Copyright © 2020, 4Mvideo IVS

DTU Science Park, Diplomvej 381, DK-2800 Kgs.Lyngby