Prøvetur

Ja tak, jeg vil gerne prøve at video-cykle, helt gratis.Under Corona-krisen tilbydes 2 ugers GRATIS prøveture

 

Har du en kondicykel og en iPad eller anden tablet, så kan du komme på virtuelle cykleture rundt i Danmark. Det kræver blot en licenskode og en kadencesensor til 375 kr, som monteres på pedalarmen. Med 4Mvideo-appen installeret på din iPad eller Android tablet kan du cykle til levende billeder fra ture rundt om i Danmark: Start 4Mvideo-appen, vælg den cykelvideo du vil cykle til og træd i pedalerne - så afspilles cykelvideoen i takt med trådet. 


Har man ikke en kondicykel, kan man alligevel få en smag for, hvordan det fungerer. 4Mvideo-appen kan indstilles til at afspille cykelvideoerne uden tilkobling af kadencesensor. Det kræver blot at vi sender dig en licenskode. 


Sådan får du gratis adgang:

 

Udfyld formular nedenfor og tryk "Send", så sender vi email med licenskode og information om, hvordan du kommer i gang, helt gratis.

 

I københavnsområdet tilbyder vi desuden GRATIS begrænset udlån af motionscykel og/eller iPad til personer, som gerne vil prøve 4Mvideo-systemet. Vi leverer selv udlånsudstyret og giver en grundig introduktion i brugen af systemet. Af hensyn til logistikken er tilbuddet begrænset til Københavnsområdet og forudsætter indgåelse af låneaftale inden levering.

 

Levering af låneudstyr sker under hensyntagen til sundhedsstyrelsens retningslinier. Vil man gerne vente til situationen er helt normaliseret, så kan interesserede i mellemtiden blive skrevet op på vores reservationsliste.

 

Sådan reserveres låneudstyr:

 

1) Udfyld formular nedenfor og tryk "Send".

 

2) Når situationen er normaliseret, kontakter vi dig for at aftale levering.

 

3) Når prøveperioden er udløbet afhentes udstyr, med mindre andet aftales.

 
 
 
 
 

VIRKSOMHED

4Mvideo IVS

Diplomvej 381

DK-2800 Kgs. Lyngby.

KONTAKT OS

+45 51 50 19 18

4Mvideo, DTU Science Park

Diplomvej 381

DK-2800 Kgs. Lyngby.

Copyright © 2020, 4Mvideo IVS

DTU Science Park, Diplomvej 381, DK-2800 Kgs.Lyngby